Tallipäivä 18.10.2023

Meitä oli tänään paikalla 281 Talliveljeä. Lähes ennätys.


Meillä on uusi Puvustaja – Markku Hautala.

Koska meillä on siis Tallitoimikunnassa kaksi Markkua, uusi Markkumme ehdotti – sekaannusten välttämiseksi – käyttämään hänestä nimitystä Söör-Markku ja Tallimestarista Markku vaan. Katsotaan, yleistyykö käytäntö.

Katos, mitäs mulla täällä on!


Vetäjien koulutus

Jenna Walldén Turun TULE-keskuksesta tuli taas kerran kouluttamaan meidän vetäjiämme oikeiden voimistelu- ja venytysliikkeiden ohjaamiseen. Vaikka me olemmekin vetreitä senioreja, riskit liikuntavammoihin ovat meillä suuremmat kuin nuorilla.

Keskuksesta Humalistonkadulla saa myös apua ja ohjausta paikan päällä.


Aamusutinaa

Aamuvoimistelussa

Meillä olivat mukana Turku-seuran toimittaja ja valokuvaaja tekemässä juttua seuran vuodesta 1959 julkaisemaan lehteen SUOMEN TURKU. Lehdessä kerrotaan Turun historiasta, nykypäivästä ja tulevaisuudesta kiinnostavien ihmisten ja ilmiöiden kautta. Kannattaa myös tutustua Turku seuran järjestämiin Tapahtumiin eri puolilla Turkua.


 

Sponsoriuutinen

Aarnen Talli sai itselleen ja veljille hienon tukijan. Asianajotoimisto Vesa Thureson antoi Tallille rahalahjoituksen toimintamme tukemiseksi, minkä lisäksi toimisto myöntää lakipalveluista 25% alennuksen kaikille talliveljille.

Milja Thureson, moninkertainen pikajuoksun Suomen mestari treenaa kanssamme Kupittaan hallilla, ollaan pojat kovassa seurassa.

Kiitos Vesa ja Milja!


Virallisempi osuus

Tänään onnittelimme seuraavia:

  • Risto Suviala, joka oli täyttänyt 75 vuotta. Hän oli liittynyt Talliin vuonna 2012 ja sai pronssisen mitalin.
  • Antero Leino, joka oli juuri täyttänyt 80 vuotta. Hän oli liittynyt Talliin vuonna 2013 ja sai pronssisen mitalin.


Koska Tallimestari oli kehottanut Tallille tulevan lehdistön vuoksi meitä pukeutumaan parhaimpiimme, Pekka oli tehnyt työtä käskettyä, mistä tämä kuva todisteena.


On hyvä, että apu on lähellä.

Loppuliikunta

otetaanpa hiukan rauhallisemmin.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.