Kummilapset

Aarnen Tallilla on yksi PLAN– kummilapsi, jonka kuulumisista kerrotaan tällä sivulla.
Yhteyshenkilönä toimii Tuomas Mikkola.

Tietosuoja

EU:n tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) astui voimaan 25.5.2018 ja sitä sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Aarnen Tallin kohdalla tämä merkitsee sitä, että kummilapsestamme saamme kertoa kotisivullamme vain etunimen, iän ja kotimaan. Valokuva on nähtävissä tallipäivinä meidän ilmoitustaulullamme.


Kummilapsi

Crisil on syntynyt vuonna 2004 ja asuu Filippiineillä. Hän tahtoo opettajaksi ja pitää koulussa eniten musiikista. Veli Ninon on pienviljelijä.

Saimme Crisililtä tammikuussa 2020 seuraavan kirjeen:

Hyvä Risto Heikkilä,

miten teillä menee siellä? Jos kysytte, kuinka me jaksamme, ei mitään harmia. Kaikki hyvin. Olen Crisil, teidän kummilapsenne. Kiitos kirjeestänne ja kuvasta, jonka sain ja kiitos myös tuestanne, koskien meitä. Ilmanala täällä on hyvä. Maanviljelijöille erityisesti on edullista istuttaa riisiä. Isäni on istuttanut riisiä ja kylvänyt juureksia. Luonnollisesti meillä on tarhassamme myös erilaisia hedelmiä, kuten banaania ja vihanneksia. Plantaasillamme täällä on monia hedelmäpuita.

Muuten, jouluaika on nyt lopullisesti ohi. Minä ja perheeni olemme hyvin onnellisia. Saanko tehdä kysymyksen? Kuinka Te juhlitte joulua ja uutta vuotta?

Me täällä haluamme koulumme kirjastossa ja lukea erilaisia kirjoja. Kiitokset suunnitelmastanne jatkaa yhteisömme tukemista ohjelmallanne, joka erityisesti on pantu toimeen lapsia varten.

Jään odottamaan vastaustanne kirjeeseeni.

Ystävänne Crisil

Comments are closed.